Beter een super buur dan een verre vriend!

buurendag europese dag van de buren bluefield finance super buur

Weet u dat het 27 mei 2016 Europese burendag is? We willen van deze gelegenheid gebruiken maken om ons kort voor te stellen en onze actie toe te lichten. Onze dienstverlening is op maat, flexibel, projectmatig, van hoge kwaliteit en u bepaalt nu zelf...

 

Weet u dat het 27 mei 2016 Europese burendag is? We willen van deze gelegenheid gebruiken maken om ons kort voor te stellen en onze actie toe te lichten. Onze dienstverlening is op maat, flexibel, projectmatig, van hoge kwaliteit en u bepaalt nu zelf de waarde.

 

Tijdelijke ondersteuning nodig?

Speciaal voor onze buren hebben wij een unieke actie gericht op onze flexforce financiële dienstverlening. Iedere bedrijf heeft wel eens te maken met pieken in werkdruk en kan op zo’n moment extra hulp gebruiken. Hoe ideaal is het dan om direct te kunnen schakelen met de buren? Bluefield Finance staat altijd klaar om te helpen! Onze interim finance medewerkers brengen extra kennis en hoogwaardige operationele capaciteit in uw organisatie.

 

Flexforce detachering is actief op de volgende niveaus:

- Boekhouders;

- Administrateurs;

- Assistent controllers;

- Controllers; - Teamleiders;

- Hoofd Finance.

 

Wie zijn wij?

Bluefield Finance is een high end financiële dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het optimaliseren van de financiële processen en informatievoorziening. Door een unieke combinatie van op maat gemaakte dienstverlening, flexibiliteit en gegarandeerde kwaliteit bieden wij toegevoegde waarde aan elke financiële afdeling. Of het nu gaat om tijdelijke- of structurele ondersteuning, wij assisteren u graag.

  

Maak nu een afspraak met één van onze consultants. Wij willen u graag persoonlijk verder informeren over onze expertise en ervaring op het gebied van detachering en de opdrachten die wij hebben uitgevoerd op dit gebied.


WAT WE DOEN

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons