nationale Controllersdag 2016

nationale controllersdag 2016 controller bluefield finance

Vol trots willen wij u mededelen dat wij sponsor zijn van de Controllersdag 9 juni 2016. Op deze dag kunt u onze stand bezoeken en zullen wij een interactieve sessie geven over het "Financial Control Framework: van data naar rapportage."

 

Hoe zorgt een organisatie ervoor dat in een omgeving met steeds uitgebreidere corporate governance en groeiende wet- en regelgeving processen optimaal blijven? Een manier om data om te zetten naar rapportages is het Financial Control Framework. 

 

Wat is het Financial Control Framework?

Om stafafdelingen en managementlagen optimaal te kunnen voorzien in hun informatiebehoefte wordt er gebruik gemaakt van het Financial Control Framework. Het doel van een dergelijk dashboard is om in één oogopslag de uitvoering van de bedrijfsactiviteiten te kunnen overzien. Het management heeft op deze manier alle informatie voorhanden om op operationeel, tactisch en strategisch niveau te monitoren. Wanneer de focus op de basis van processen en juistheid van primaire registratie gelegd wordt, biedt het Financial Control Framework een uitstekende oplossing om de uitdagingen tussen registratie en rapportages beheersbaar te houden. Tijdens de workshop worden de volgende punten behandeld om nut en noodzaak van een Financial Control Framework aan te tonen: best pratices, successen en valkuilen bij de implementatie. Het speelveld van finance & control wordt goed en efficiënt beheersbaar door het logisch koppelen van controls en reporting op basis van beschikbare data en informatiebehoefte.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag persoonlijk en geheel vrijblijvend langs om u verder te informeren over onze expertise en ervaring op het gebied van het Financial Control Framework.WAT WE DOEN

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons