Do it yourself Quickscan

do it yourself quickscan quick scan

Maak nu uw eigen Quickscan!

Een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening is de projectmatige aanpak. Al onze projecten hebben een duidelijk start- en eindpunt, waarbij de resultaten en kosten helder en beheersbaar zijn. Om dit te bereiken beginnen wij een opdracht met een quickscan. Een quickscan is de eerste stap in het verbeter- en veranderproces en maakt de huidige situatie inzichtelijk.  

 

Doe-het-zelf: gratis online quickscan!

Om u te ondersteunen hebben wij een ‘Do it yourself Quickscan’ ontwikkeld. Met deze quickscan maakt u inzichtelijk of de basis op orde is van finance & control. Waar liggen de risico’s en waar liggen de kansen? In het onderzoek komen vier kernpijlers aanbod met daaronder vier vragen die u een score kunt geven van één (onvoldoende) tot vijf (uitstekend). Na het insturen van de testresultaten ontvangt u een one-pager rapportage met bijbehorende tips.

do it yourself quickscan quick scan overview score

Neem uw finance & control onder de loep en maak inzichtelijk hoe u ervoor staat. 

 

Tip:

Laat de 'quickscan’ invullen door het gehele finance team of door managers buiten het team voor een zo compleet mogelijk beeld.


Bent u klaar om de uitdaging aan te gaan? De test duurt twee minuten en bestaat uit zestien vragen. Succes!

 

Wilt u met de organisatie uitblinken op het gebied van finance & control? Maak dan gerust een afspraak met één van onze consultants. We delen graag onze expertise onder genot van een bakje koffie.


Wat we doen