Finance & Control 2017: Deze vier trends mag u niet missen

FINANCE & CONTROL 2017 DEZE VIER TRENDS MAG U NIET MISSEN

De finance & accounting functie verandert steeds sneller; maar waar naartoe?

We lezen steeds vaker dat de finance & control functie verandert en dat er behoefte is aan het herdefiniëren van de inhoud van werkzaamheden. Om deze veranderingen voor te blijven zullen wij u helpen met een opsomming van komende trends. Ziet u deze veranderingen ook? Met welke veranderingen gaat u rekening houden?

Deze vier trends mag u niet missen finance en control 2017 bluefield

Meer in minder tijd

Hoe blijft u het hoge tempo van veranderingen in de markt voor? Hoe voldoet uw organisatie aan de moderne verwachtingen van afnemers? Consumenten beschikken over een enorm aanbod door globalisering. Welke technieken zijn cruciaal voor uw toekomstige werkzaamheden? Hoe richt u de finance organisatie zo efficiënt mogelijk in?

 

Big data wordt slimme data

De laatste jaren is enorm veel geïnvesteerd in het automatiseren van processen en het verzamelen van data. Hoe gaat deze enorme hoeveelheid aan data bijdragen aan het inzichtelijk maken van de afnemersbehoefte? Hoe gaan we onze corebusiness verbeteren? Hoe organiseren we onze omnichannel belevenis? Waar gaan we als organisatie op sturen?

 

Connectiviteit

De verbindingen van moderne financiële systemen worden steeds complexer. Van mobile devices tot en met cloudservices. Moderne systemen staan allemaal met elkaar in verbinding voor het leveren van bijv. snelle service, co-creatie en/of bieden van een lage prijs.

 

Online veiligheid

In toenemende mate vinden cyberaanvallen plaats. De kosten om deze te herstellen worden steeds hoger. Zorg ervoor dat uw gegevens veilig staan weggezet.

Rondetafel werkkapitaal 23 maart 2017 Bluefield Finance

Wat denkt u dat toekomst van finance & control gaat bepalen? Missen we nog belangrijke ontwikkelingen?

Doordat wij continue bezig zijn met het verbeteren van onze dienstverlening staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek, waarin wij sparren over toekomstige uitdagingen en hoe wij verwachten die aan te gaan.

Maak nu een vrijblijvende afspraak!


Wat we doen