Hoeveel vindt u onze dienstverlening waard?

bepaal zelf wat u betaalt bluefield finance

Profiteer nu van onze unieke actie! Onze dienstverlening is op maat, flexibel, projectmatig, van hoge kwaliteit en u bepaalt zelf de waarde. Begin vandaag nog met innoveren en het optimaliseren van uw financiële processen.

 

Tijdens de afgelopen 8 jaar hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd als high end operationele financiële dienstverlener. Door de combinatie van excellente medewerkers, op maat gemaakte dienstverlening en de 'wij doen het gewoon' houding hebben we een klanttevredenheidsscore van meer dan 90%. 

 

Of het nu gaat om de inzet van tijdelijk financieel personeel, het managen van projecten, het uitvoeren van een QuickScan of het implementeren van een accounting manual onze consultants ondersteunen u graag. Wij garanderen de beste kwaliteit en volledige flexibiliteit in de dienstverlening. 

 

Eén van onze grote krachten is dat we constant aan het vernieuwen en innoveren zijn. Om deze reden willen we de komende maanden een unieke en gewaagde actie houden om u kennis te laten maken met onze dienstverlening en producten. 

 

'Wij zijn overtuigd van onze toegevoegde waarde binnen het speelveld van Finance & Control, daarom willen we u zelf laten bepalen wat u voor onze dienstverlening wilt betalen.'

 

Hoe werkt het:

1. U bepaalt het project en/of onze werkzaamheden.

2. Wij maken een vrijblijvend projectplan op maat.

3. Na afronding van de werkzaamheden bepaalt u zelf de prijs! 

 

Maak zo snel mogelijk gebruik van deze unieke actie.

Actie is geldig tot 30 juni 2016.

Is uw finance & control een volwaardig business partner? Maak het self-assessment!

Om u te ondersteunen hebben wij een ‘Do it yourself Quickscan’ ontwikkeld. Met deze quickscan maakt u inzichtelijk of de basis op orde is van uw finance & control organisatie. Waar liggen de risico’s en waar liggen de kansen? In het onderzoek komen vier kernpijlers aan bod met daaronder vier vragen die u kunt beoordelen van één (onvoldoende) tot vijf (uitstekend). Na het insturen van de testresultaten ontvangt u een one-page rapportage met bijbehorende tips.

Wilt u met de organisatie uitblinken op het gebied van finance & control? Maak dan gerust een afspraak met één van onze consultants. We delen graag onze expertise onder genot van een bakje koffie.


WAT WE DOEN

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons