Informatievoorziening bij Start & Scale-ups

Informatievoorziening bij Start & Scale-ups bluefield finance

Bluefield Finance organiseert perodiek een rondetafelbijeenkomst waarbij ondernemers van gelijk niveau en branche worden samengebracht om door uitwisseling te groeien in expertise.

Informatievoorziening bij Start & Scale-ups bluefield finance

Rondetafelbijeenkomst 'Informatievoorziening bij Start- & Scale-ups'

Informatievoorziening is voor elke organisatie essentieel daar is iedereen het wel over eens. Maar wat maakt data nu stuur- of managementinformatie en hoe zorg je ervoor dat deze informatie tijdig, juist en volledig is. Afhankelijk van de fase waarin een organisatie zich bevindt is het voorspelbaar maken van resultaten een steeds grotere uitdaging. Elke organisatie heeft te maken met wet- en regelgeving, stakeholders en managementinformatie. Het geheel van deze informatievoorziening is samen te vatten als de planning en control cyclus.  

Tijdens de rondetafelbijeenkomst zal op basis van ervaringen van ondernemers en financiële professionals de trends & issues worden besproken en discussiëren we over de interne aanpak. Verder zullen er spraakmakende gasten aanwezig zijn die graag hun expertise met u delen. 

Na deze bijeenkomst zal duidelijke worden hoe elke organisatie een roadmap kan opstellen om de groei en ontwikkelingen beheersbaar te houden. 


Wat we doen

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons