Introductie senior consultant: Jeroen Bedaux

introductie senior consultant jeroen bedaux

“Interne rapportages die niet worden gelezen of begrepen kunnen in de prullenbak.”

Personalia

Ik ben 42 jaar en getrouwd met de Spaanse schoonheid Laura Bandini. Ik heb 7 jaar in Barcelona gewoond in deze periode heb ik mij de Spaanse taal eigen gemaakt. Ik ben sinds 2013 weer terug in Nederland. Wij wonen momenteel in Amsterdam samen met onze dochters Luna (2010) en Gina (2011). Mijn hobby’s zijn o.a. sport, zingen en barista.

 

Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heb ik tussen 2000 en 2011 gewerkt in verschillende finance functies voor multinationals in de FMCG-industrie. De afgelopen vier jaar heb ik mijn finance ervaring verder verbreed en was ik actief als Finance Manager voor uiteenlopende bedrijven in een Private Equity omgeving. Kortom, de ideale balans tussen grote bedrijven met internationaal werkveld en kleinere PE-organisaties met hands-on mentaliteit.

 

Tijdens mijn carrière heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd over Business Control, Financial Control, Planning & Budgeting, Management Reporting en Cash-Flow Forecasting. Ik ben een energieke en inspirerende finance professional met een sterk analytisch vermogen en goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Collega’s omschrijven mij als een teamspeler en verbinder, met een sterke persoonlijkheid en overtuigingskracht.

 

Wat is je persoonlijke drijfveer?

Het zo goed mogelijk invulling geven aan de rol van betrouwbare maar kritische business partner. Met goed onderbouwde assumpties, scenario’s en benchmarks een op maat gesneden business model opzetten waarmee een goed overwogen besluit kan worden genomen. 

 

introductie senior consultant jeroen bedaux

Wat ga je doen bij Bluefield Finance? 

Als senior Consultant binnen Bluefield Finance ga ik mij specialiseren op Business Control. Onze klanten helpen met het optimaliseren van de interne rapportage is voor mij de grote uitdaging. Met mijn brede ervaring in verschillende sectoren verwacht ik een goede bijdrage te leveren aan het structureren en professionaliseren van de Management Reporting. Is er overeenstemming waar op gestuurd wordt? Zijn de juiste doelstellingen geformuleerd? Speerpunten zijn het opstellen van Dashboards, meer aandacht voor grafische presentatie ipv talloze sheets met cijfers en tot slot de keuze van de juiste KPI’s.

Wilt u met uw organisatie uitblinken op het gebied van finance & control? Of met name in business control? Maak dan gerust een afspraak met Jeroen Bedaux of één van de andere specialisten. We delen graag onze expertise onder het genot van een bakje koffie.


Wat we doen