Nieuwjaarswens van Remco Koopman

NIEUWJAARSWENS VAN REMCO KOOPMAN

Wat is er goed gegaan, wat kan beter en wat is ons allemaal overkomen?

Het is een mooie en gebruikelijke gewoonte om aan het einde van het jaar terug te kijken en vooruit te blikken.

 

De kerst is voor mij het moment dat ik als persoon en ondernemer even de tijd neem om over van alles na te denken. Eén van de tradities in ons gezin is het gezamenlijk kijken van kerstfilms. Het liefst van die echte tranentrekkers die dan toch goed aflopen. Een van mijn favorieten is het verhaal van Charles Dickens “A Christmas Carol”. Iedereen kent het verhaal van de zure rijke man die tijdens kerst in gaat zien dat geven veel belangrijker is dan altijd maar nemen.

 

Als ik terugkijk op 2016 was dit een bijzonder jaar. We hebben prachtige projecten mogen uitvoeren bij meerdere interessante bedrijven en hebben veel fantastische nieuwe relaties gemaakt. Hoogtepunt voor mij is de nieuwe website waarin onze focus en kwaliteit duidelijk zichtbaar is geworden. Dieptepunt is absoluut het menselijk leed dat ik van veel te dichtbij heb meegemaakt. Daarmee relativeer je direct elke vorm van succes en voel ik de essentie van Dickens.

 

Het zijn vooral de onverwachte momenten die het leven zo turbulent, maar uiterst interessant maken. Voor 2017 staan een aantal zaken al vast en zijn er verwachtingen. Om iedereen een beetje voor te bereiden deel ik deze graag met jullie. Zeker zijn de Tweede Kamerverkiezingen (uitkomst niet gegarandeerd), deelname door O’g3ne aan het Eurovisie songfestival (uitkomst zeker niet gegarandeerd) en de details van de moord op Kennedy worden openbaar (uitkomst niet per definitie betrouwbaar).

 

Ik wil iedereen bedanken voor de samenwerking en vriendschap tijdens het afgelopen jaar en wens jullie een ondernemend 2017.

Remco Koopman


Wat we doen