Bluefield rondetafel 2018

BLUEFIELD RONDETAFEL 2017

Bluefield Finance organiseert periodiek een Bluefield Rondetafel, waarbij financiële professionals van gelijk niveau en branche worden samengebracht om door middel van uitwisseling te groeien in expertise.

 

Planning en control cylus
De planning en control cyclus geeft systematisch richting aan het proces van inzicht verkrijgen in de activiteiten die ondernomen dienen te worden in een bepaalde periode om de realisatie van de doelstelling van de organisatie te bewaken.

De rol van finance wordt groter in het proces van geïntegreerde planning. Eerst maakten finance en supply chain een aparte planning, maar nu ze samen optrekken draait het steeds meer om business decisions.

Hoe draagt (stuur-)informatie bij aan het goed functioneren van de producten en/of diensten? Wat zijn de kwaliteitseisen van adequate (stuur-)informatie? 


Deze rondetafelbijeenkomst is speciaal voor finance en control professionals die geïnteresseerd zijn in het opbouwen van een betrouwbare en robuuste planning & control cyclus. Tijdens dit gesprek komen de trends & issues op tafel en discussiëren wij over de interne aanpak. Verder zullen er spraakmakende gasten aanwezig zijn die graag hun expertise met u delen.

 

Wij vinden vijftien gesprekspartners aan onze rondetafel optimaal, dus boek snel een plaats als u geïnteresseerd bent.

 

 

Schrijf u nu alvast in via onderstaand formulier of bel voor uw deelname naar 088-7072300.

 

Locatie: Bluefield Finance, Kobaltweg 11, te Utrecht

Tijd: van 10:00 - 13:00 uur.

Datum: donderdag 22 maart 2018.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Wat we doen