Tour Competitie

bluefield finance tour de france 2016

Op 2 juli 2016 start de 103e ronde van Frankrijk met achttien ploegen. Wie zal dit jaar de winnaar zijn van de gele trui? Quintana of toch nog Contador? Froome lijkt de beste papieren te hebben. Jaarlijks doen we met Bluefield Finance een poule.

 

Bent u ook een wielerfan? Doe mee!

Met een tot nu toe tegenvallend EK beginnen wij langzamerhand uit te kijken naar de ronde van Frankrijk.

 

Op 2 juli 2016 start de 103e ronde van Frankrijk met achttien ploegen. Wie zal dit jaar de winnaar zijn van de gele trui? Quintana of toch nog Contador? Froome lijkt de beste papieren te hebben. Dan hebben we uiteraard nog de sprinters en de klimmers, die weer de strijd aangaan. Bent u ook een tour fan? Of vindt u het gewoon leuk om de tour te volgen? Jaarlijks doen we met Bluefield Finance een poule. Uiteraard wordt de winnaar beloond met een presentje, maar meedoen is natuurlijk belangrijker dan winnen.

 

Wij willen u dan ook bij deze uitnodigen om deel te nemen aan de competitie van Bluefield Finance. Meer informatie over de deelname aan de tour competitie vindt u HIER

Veel succes met het samenstellen van een wielerploeg en het beantwoorden van de extra vragen voor de Tour de France 2016.

 

De tour en het bedrijfsleven

Deze ongelofelijke wedstrijd heeft veel parallellen die voor u ook erg interessant zijn.

 

Op welke positie zit uw bedrijf in het peloton? Elke organisatie streeft ernaar om in de kopgroep te zitten. Om mee te kunnen in de kopgroep moet een organisatie, net als een team, in optimale conditie zijn. Hierin is een belangrijke rol weggelegd voor de manager die als coach helpt de doelen te verwezenlijken. De manager is continu bezig met het optimaliseren van het team en de individuele topsporter.

 

Creëer visie, stimuleer ambitie en realiseer ideeën

Stuurinformatie is meer dan een grote verzameling cijfers over het reilen en zeilen van de organisatie. Door het optimaliseren van managementinformatie ontstaat een helder beeld van waar de organisatie staat en hoe het management eventueel kan bijsturen om de gestelde doelen te behalen.

 

Om exact te weten waar u in het peloton zit hebben wij de Quickscan ontwikkeld. Met deze Quickscan beschikt u in korte tijd over de juiste informatie plus bijhorend advies om in de kopgroep te komen of beter nog hieruit te demarreren. Het succes van deze analyse is reeds bewezen bij meerdere gerenommeerde bedrijven.

 

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan gerust contact op. Wij komen graag persoonlijk en geheel vrijblijvend langs om u verder te informeren over onze expertise en ervaring.


WAT WE DOEN

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons