uw miljoenennota

uw miljoenennota bluefield finance

Elk jaar op de 3e dinsdag in september presenteert de minister de begroting en maatregelen voor het komende jaar. Wat zullen dit jaar de inkomsten en uitgaven zijn? Hoe doet de Nederlandse economie het?

Maar belangrijker welke plannen worden er gepresenteerd? 

 

gebruikelijke forecasting methodiek bluefield finance

Uw miljoenennota

 

Wij hebben uw eigen miljoenennota gemaakt, dit is een koffertje met hierin diverse tools. Deze dienen om als organisatie verrassingen te voorkomen, trends te kunnen ontdekken en prognoses te kunnen maken. Tevens bent u daarmee in staat om bij te sturen om de bedrijfsdoelstellingen te behalen en daarmee de winst te maximaliseren. Een van de middelen om de toekomst voorspelbaar te maken is gebruik maken van een forecast. Welke manier van forecasting het meest geschikt is voor uw organisatie is afhankelijk van de markt, het type organisatie en de producten en/of diensten. Verder vindt u in het koffertje informatie over de planning & control cyclus, wat een essentieel onderdeel is van de beleid- en besluitvorming van de organisatie.

Onze organisatie

Bluefield Finance is een high end financiële dienstverlener die zich heeft gespecialiseerd in het optimaliseren van de financiële processen en informatievoorziening. Door een unieke combinatie van op maat gemaakte dienstverlening, flexibiliteit en gegarandeerde kwaliteit bieden wij toegevoegde waarde aan elke financiële afdeling. Of het nu gaat om tijdelijke- of structurele ondersteuning, wij assisteren u graag. 

 

Wilt u weten hoe uw miljoenennota eruit ziet?

Maak dan een afspraak met onze accountmanagers en wij komen het graag vrijblijvend presenteren.

 

Ga naar downloads voor het gehele overzicht van onze activiteiten, werkzaamheden en producten. 

 

Ga verder naar het overzicht Actueel.


Wat we doen

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons