Van data naar rapportage

de kubus van finance en control afgestemd van data naar rapportage bluefield finance

Hoe gaan de doelstellingen bereikt worden? Welke beslissingen horen daarbij? Aan welke knoppen kan er gedraaid worden? Staat stuurinformatie aan de basis van beslissingen?

 

de kubus van finance en control afgestemd van data naar rapportage bluefield finance rondetafel

Rondetafelgesprek

Tijdens de rondetafelbijeenkomst zullen op basis van ervaringen van ondernemers en financiële professionals de trends & issues worden besproken en discussiëren we over de interne aanpak. Verder zullen er spraakmakende gasten aanwezig zijn die graag hun expertise met u delen.

 

Thema: Van data naar rapportage

Hoe bent u in control? Met welke informatie geeft het management richting? Aan welke knoppen worden er gedraaid? Staat stuurinformatie aan de basis van beslissingen? Deze uitdagingen gelden niet alleen op directieniveau maar zijn van toepassing op de gehele organisatie. Om er zeker van te zijn dat stuurinformatie aan de basis staat van beslissingen is het Financial Control Framework (FCF) ontwikkeld.

 

Financial Control Framework

Om stafafdelingen en managementlagen optimaal te kunnen voorzien in hun informatiebehoefte wordt gebruik gemaakt van het financieel control framework. Het doel van een dergelijk dashboard is om in één oogopslag de uitvoering van de bedrijfsacitiviteiten te kunnen overzien. Het management heeft op deze manier alle informatie voorhanden om op operationeel, tactisch en strategisch niveau te monitoren.


WAT WE DOEN

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons