Wat is uw rapportcijfer?

rapportcijfer bluefield finance

Is de jaarafsluiting de kers op uw taart? Het jaar is in haar nadagen gekomen met het begin van de herfst, bladeren vallen, regen in overvloed en de dagen worden langzamerhand korter.

 

Veel mensen gebruiken deze periode om terug te kijken op de zomer en vooruit te blikken op de feestdagen en het voorjaar. 

 

Voor de financiële discipline is dit een belangrijke periode. De organisatiedoelstellingen worden vertaald in toekomst plannen en de jaarlijkse budgetten worden opgesteld. Tevens is de tijd van terugkijken aangebroken, want de jaarafsluiting komt eraan, de jaarrekening wordt opgesteld en de afspraak voor de accountantscontrole is waarschijnlijk al gemaakt. 

 

Het rapportcijfer

Zowel het opstellen van een accuraat budget als het afronden van het huidige jaar is een eindexamen voor de finance en control discipline. Het vooruitkijken naar hoe de bedrijfsdoelstellingen behaald gaan worden kan alleen worden gedaan als alle jaarplannen “SMART” zijn geformuleerd, de consolidatie “Bottom-up” is opgebouwd en de informatievoorziening tijdig, juist en volledig is. Dit betekent dat de planning & control cyclus van de organisatie van uitzonderlijk hoog niveau dient te zijn. De jaarafsluiting en bijbehorende accountantscontrole zijn het eindexamen van de finance & control discipline. De kwaliteit van de primaire vastlegging, control omgeving en informatievoorziening wordt getoetst. 

 

Als u zelf een eindcijfer mag geven voor finance en planning & control wat zou het dan zijn? 

 

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Bluefield Finance kan u gericht helpen met het verbeteren van uw belangrijkste bedrijfsprocessen, implementeren van de planning & control cyclus of tijdelijke ondersteuning bieden tijdens de belangrijkste tijden voor de financiële afdeling.

 

Door onze unieke, pragmatische en projectmatige aanpak zijn wij in staat om u met op maat gemaakte dienstverlening gericht te ondersteunen. Wij werken alleen met de beste finance professionals, projectleiders en specialisten waardoor wij 100% klanttevredenheid kunnen garanderen.

 

Ga naar downloads voor het gehele overzicht van onze activiteiten, werkzaamheden en producten. Of maak direct een afspraak met één van onze accountmanagers om te kijken of Bluefield Finance u kan ondersteunen bij operationele financiële vraagstukken.


WAT WE DOEN

bluefield finance downloads
bluefield finance vraag het onze consultant
bluefield finance over ons