wat maakt jou een bluefielder?

Finance Vacatures - Bluefield Finance

Carrière maken bij Bluefield Finance? Met deze skills kom je er zeker! 

Om een goede finance consultant te zijn heb je meer nodig dan alleen de juiste papiertjes met hoge cijfers. Om volledig te kunnen voldoen aan de eisen van een moderne finance & control professional moet je beschikken over de juiste soft skills. Uiteenlopend van analytisch vermogen, sociaal vaardig zijn, oog voor detail hebben en het vermogen om het geheel te overzien. Uiteraard ben je ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen! Herken jij jezelf hierin? Lees dan gerust verder.

 

Interpersoonlijke vaardigheden

Interpersoonlijke vaardigheden

Een pijler onder het succes van Bluefield Finance is het opbouwen van een goede relatie met onze opdrachtgevers. Een Bluefield professional beschikt over sterke interpersoonlijke vaardigheden. Zo wordt er van je verwacht assertief mee te denken, advies helder over te brengen en samen met de opdrachtgever op zoek te gaan naar de beste oplossing. De tijd van het wegduiken in een Excel bestand is echt voorbij. 

Communicatief vaardig

Communicatief vaardig

Het kennen van ontzettend veel moeilijke financiële woordjes is belangrijk als finance consultant, het helder kunnen uitleggen van deze vakjargon in simpele termen is nog veel belangrijker. Een consultant weet zijn verhaal over te brengen naar de verschillende niveaus binnen finance en daar buiten. Het goed kunnen luisteren naar feedback is tevens net zo belangrijk voor het overbrengen van de boodschap.

Hands-on

Hands-on 

Een goede accounting & control organisatie begint met het nauwkeurig verwerken van informatie. Naast dat jij weet over te brengen hoe een goed rapport is opgebouwd, is het voor jouw peanuts om een fantastisch, gedetailleerd en accuraat finance rapport te produceren.


Analytisch vermogen

Analytisch vermogen 

Jij hebt bij het horen van een ingewikkelde casus de skills om direct te analyseren wat de pijnpunten zijn en te komen met een gevatte conclusie.

Probleemoplossend vermogen

Probleemoplossend vermogen 

Het hebben van uitgebreide vakkennis over systemen en processen kan alleen van toegevoegde waarde zijn als je deze praktisch weet in te zetten. Kan je eenvoudig een balans doorgronden en kan je na het bestuderen van een flowchart direct aanbevelingen formuleren? Simpel gezegd, denk jij in oplossingen dan is hier alle ruimte om uit te groeien tot een goeroe.

The big picture

The big picture 

Een Bluefield professional ziet de verbanden tussen zijn werk, de corebusiness van het bedrijf, trends die de markt bepalen en klantbehoefte. Dit inzicht gebruik je om opdrachten succesvol te doen slagen en die stap extra te zetten in het team.

Omarmt innovatie

Omarmt innovatie 

Finance & accounting is altijd in beweging door veranderingen in wet- en regelgeving, trends en innovatie. Vaste routines en oudbakken systemen worden vervangen door innovatieve oplossingen die allemaal met elkaar in verbinding staan voor het leveren van bijvoorbeeld snelle service, co-creatie en het bieden van een lage prijs.

 

Uiteraard zijn we niet op zoek naar de perfecte kandidaat maar naar een echte teamplayer die samen met ons werkt aan de leukste opdrachten. Herken jij je in deze skills dan kan je bij Bluefield Finance uitgroeien tot een ware finance & control professional!

 

Bekijk onze vacatures en vraag een vrijblijvend gesprek aan waarin we elkaar beter leren kennen!

 


Wat we doen