zomerboeken! 5 tips van onze consultants!

ZOMERBOEKEN TIP 5 VAN ONZE CONSULTANTS

De zomerperiode komt eraan, zon, vrije dagen en tijd voor ontspanning. Een goed moment om onderuitgezakt met een verfrissend drankje te genieten van een inspirerend boek. We hebben onze consultants gevraagd welke boeken zij interessant vinden om te lezen. Een boek over organisatieverandering of een zelfhulpboek met een knipoog, we hopen u dit jaar ook weer te inspireren.

De disruptieparadoxAuteur: Menno Lanting
Als bedrijven ten onder gaan, is dat maar zelden een direct gevolg van disruptie, oftewel van een innovatie die de bestaande markt compleet verdringt. De oorzaak is eerder dat organisaties lang niet altijd meer in staat zijn om op een onderscheidende en winstgevende manier te anticiperen op de snel veranderende behoeften van consumenten. 

 

Zwaar weer ondernemenAuteur: Jan Adriaanse, Erik in 't Groen

Is uw onderneming in zwaar weer beland en dreigt de bank de kredietkraan dicht te draaien? Ontdek hoe u een financieel gezonde herstart kunt maken. Een op de vijf Nederlandse ondernemingen heeft financiële problemen en is ondergebracht bij de afdeling Bijzonder Beheer. 

 

Thinking, Fast and SlowAuteur: D. Kahneman

In the international bestseller, Thinking, Fast and Slow, Daniel Kahneman, the renowned psychologist and winner of the Nobel Prize in Economics, takes us on a groundbreaking tour of the mind and explains the two systems that drive the way we think. 

 

Schaamteloos delegeren - Auteur: Taco Oosterkamp

Ik kan het zelf sneller.' 'Ze doen het niet goed genoeg.' Klinkt dat bekend? Delegeren is misschien wel de belangrijkste vaardigheid die van moderne leiders, directeuren, managers en ondernemers vereist wordt, maar toch wordt er nog veel mee geworsteld. Dat moet anders, want delegeren helpt je om tijd vrij te maken voor groei van je impact en omzet. 

 

Boekje waar je blij van wordt - Auteur: Guido Weijers

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk! Laat je niet verleiden tot broccolidiëten, chakrareinigingen of klankschaaltherapieën! Stop met mindfulness, yoga of meditatie! Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes! 

 

Veel leesplezier in de aankomende periode!

top 5 boeken van 2016


Wat we doen