burendag 2017

buurendag europese dag van de buren bluefield finance 2017

Hi buurtjes!

Leuk dat jullie op onze website kijken. Wij willen van deze gelegenheid gebruikmaken om ons kort voor te stellen. Weten jullie al wie wij zijn? Vul onder aan de pagina de unieke code in, dan komen wij de ijslolly’s langsbrengen.

 

Ken je ons nog niet? Wij zijn Bluefield Finance en ondersteunen bedrijven bij het verbeteren en optimaliseren van de informatievoorziening voor het vergroten van het voorspellend vermogen van de organisatie. Onze dienstverlening richt zich op de drie pijlers van finance: processen, planning & control en IT. Met onze down-to-earth aanpak hebben we de laatste jaren vele organisaties succesvol geholpen, een goede aanleiding om onze buren op deze burendag te trakteren.

 

Een goede buur mag je altijd méér vragen. Waar mag je ons voor bellen?

  1. Vrijblijvend advies op het gebied van finance & control en het maakt het echt niet uit hoe groot je organisatie is! En ja, het is echt vrijblijvend;
  2. Detacheren is niet onze core business, maar mochten jullie krap zitten in bezetting op de finance afdeling dan kan je altijd even vragen of wij iemand beschikbaar hebben;
  3. Dartcompetitie op een vrijdagmiddag met een lekker hapje;
  4. De planten water geven;
  5. Een kopje suiker;
  6. Ramen lappen…dat doen jullie zelf maar.

Heb je een andere vraag of interesse in de rest van onze dienstverlening? Neem dan gerust contact op. We staan onze buren graag te woord en jullie zijn van harte welkom bij ons op kantoor aan de Kobaltweg 11, te Utrecht.

Vul je unieke code in en we komen ijsjes langsbrengen. Fijne burendag!

 

Groetjes,

Bluefield 

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


WAT WE DOEN