Bluefield finance inhousedag

A Consultant's life @ Bluefield Finance

Vrijdag 12 januari heeft de ECU'92 Talent Pool ons bezocht. Door middel van een business case hebben zij een kijkje in het werk van de consultants van Bluefield Finance genomen. Op een informele manier hebben zij onze organisatie en consultants leren kennen. Hierbij een samenvatting van deze succesvolle inhousedag.

 

Hoe de dag eruit zag...

De Bluefield Finance Inhousedag heeft plaatsgevonden op ons kantoor in Utrecht. Tijdens de dag kregen de studenten de kans om kennis te maken met Bluefield Finance. Zo is de dag natuurlijk gestart met een introductie en presentatie van Bluefield Finance. Hierna hebben de studenten in groepjes aan een case gewerkt en het werk van een consultant binnen Bluefield Finance ontdekt. Zij hebben tips en tricks meegekregen van onze ervaren consultants over hoe je het beste een business case kunt oplossen. De dag werd afgesloten met een borrel, waar verschillende consultants van ons aanwezig zijn geweest. De studenten hebben Bluefielders ontmoet die hun alles hebben verteld over Bluefield Finance, consultancy, het vak en de mogelijkheden voor hun. De Talent Pool van ECU'92 heeft op die manier gedurende de dag zowel inhoudelijk als informeel kennis gemaakt met Bluefield Finance. 


Wil jij ons ook ontmoeten? 

Ben jij ook nieuwsgierig naar het werk van een consultant? De collega's en de sfeer van ons kantoor? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen kunnen kijken naar de mogelijkheden! Uiteraard kun je ook direct solliciteren naar een functie die bij je past. Neem voor meer informatie contact op met onze recruiter via recruitment@bluefieldfinance.nl of bekijk onze vacatures!