Cases

Om u een concreet beeld te geven van onze werkzaamheden hebben wij deze uitgewerkt in een aantal cases. Op deze manier heeft u precies voor ogen welke uitdagingen wij tegenkomen, de oplossingen die worden geboden, maar belangrijker wat het resultaat is. Bent u nieuwsgierig naar het exacte verhaal dan komen wij graag langs om dit geheel vrijblijvend toe te lichten.

Implementeren accounting manual en optimaliseren AO/IB

Implementeren accounting manual en optimaliseren AO/IB

Snelgroeiende private equity gefinancierde organisatie binnen de “Cure and Care” markt. Met meer dan 6.000 medewerkers en € 200 miljoen omzet. Na integratie van diverse administraties binnen het Shared Service Center is de kwaliteit te beperkt en dient verdere professionalisering en efficiency plaats te vinden.


Business control en financial accounting

Management en financial accounting

Onderdeel van een Amerikaanse private equity organisatie die vanuit Nederland de Benelux markt bedient op het gebied van entertainment. Het management van de organisatie heeft een strategisch plan 2015-2016 opgesteld gericht op groei, innovatie en kwaliteit.


Optimaliseren van order to cash

Optimaliseren van order to cash

Prominente Nederlandse organisatie op het gebied van zorg en opvang. Met meer dan 5.000 medewerkers en een omzet > € 150 miljoen. De afgelopen jaren staan de resultaten binnen de “cure and care” onder druk. 


Inrichten shared service center

Inrichten shared service center

Snel groeiende private equity gefinancierde organisatie binnen de “Cure and Care” markt. Met meer dan 6.000 medewerkers en € 200 miljoen omzet. Door meerdere overnames binnen enkele maanden is een gesegmenteerde organisatie ontstaan.


Planning en Control

Planning en Control

Snel groeiende internet organisatie met 500 medewerkers en een omzet van > € 100 miljoen. De afgelopen jaren heeft de organisatie een enorme groei doorgemaakt en is het in staat geweest om deze exponentiële groei aan de commerciële kant uitstekend te beheersen.


Wat we doen

Over ons
Vraag het een consultant
Het team