producten & diensten

Company Profile

company profile bluefield finance

Onze organisatie is ontstaan in 2009 vanuit de visie dat een goede inrichting van de financiële administratieve processen en systemen aan de basis staat van adequate stuurinformatie op alle gewenste niveaus. Met Remco Koopman in de rol van Finance Controller en Marco Stegeman als Business Controller, hadden ze samen alles in huis om deze visie uit te werken. 


Quickscan

quickscan bluefield finance

Wilt u weten of de organisatie nog op het juiste spoor zit? Staat u op het punt een grote strategische verandering door te voeren? Gaat de organisatie verder professionaliseren, efficiencyslagen maken of structurele kostenbesparingen realiseren? Een Quickscan is de eerste stap in het verbeter- en veranderproces en maakt de huidige situatie inzichtelijk. 

 


Financial Control Framework

financial control framework bluefield finance fcf

Het behalen van de bedrijfsdoelstellingen bepaalt of een organisatie succesvol is. Voor het management is het cruciaal om 'in control' te zijn, richting te kunnen bepalen en bij te sturen waar nodig.


Working Capital Management

working capital management wcm bluefield finance

"Cash is King" is tot op heden een bekende uitdrukking, maar wat betekent het nou echt? Maakt uw organisatie optimaal gebruik van de aanwezige middelen? Is er voldoende grip op de gehele keten, zodat u flexibel mee kunt bewegen? Is uw organisatie ingericht om maximaal rendement te garanderen? 


Business Control

business control bluefield finance

Wat kunt u bereiken als uw Business Control functie optimaal functioneert? Wat houdt de control functie in? Behaal toegevoegde waarde vanuit finance door het optimaal inrichten van de Business Control functie.


Accounting Manual

accounting manual bluefield finance

Hoe kan een organisatie ervoor zorgen dat alle processen optimaal functioneren, de juiste resources gericht ingezet worden, risico's gemitigeerd zijn, de bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden en waarbij aan de corporate governance en wet- en regelgeving wordt voldaan? 


Whitepapers

whitepapers bluefield finance

Bluefield Finance is een verzameling van financiële professionals die allen actief zijn op het gebied van procesoptimalisatie. Door kennis te delen, opleidingen en uitgebreide praktijkervaring werken wij aan een standaard van hoge kwaliteit. Deze kennis delen we dan ook graag met u. 


Aan de slag

over ons bluefield finance
vraag het een consultant bluefield finance
het team bluefield finance


irdeto PrivacyPerfect Bwaste visionsconnected OlySlager CellSignaling AWL 2theloo olympia pqr sentia srk humares lastmason wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion CCI warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker genzyme zinkraamzorg