accounting manual

accounting manual bluefield finance brochure

Brochure

Hoe kan een organisatie ervoor zorgen dat alle processen optimaal functioneren, de juiste resources gericht ingezet worden, risico's gemitigeerd zijn, de bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden en waarbij aan de corporate governance en wet- en regelgeving wordt voldaan? 


accounting manual bluefield finance whitepaper

Whitepaper

Er is een tool, die van oudsher voornamelijk voor de accountant opgesteld werd, die alle facetten van wet- en regelgeving, corporate governance, processen en risico’s behandeld, namelijk de accounting manual. Er is echter een groot probleem, de accounting manual heeft de gebruiksvriendelijkheid van een IKEA handleiding. Deze is zeer onderhoudsgevoelig en bijna niet bruikbaar op de werkvloer.


accounting manual bluefield finance case study

Case-study

Na integratie van diverse administraties binnen het Shared Service Center is de kwaliteit te beperkt en dient verdere  professionalisering en efficiency plaats te vinden.


Aan de slag

over ons bluefield finance
vraag het een consultant bluefield finance
het team bluefield finance


wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker bam genzyme zinkraamzorg brinks imtech slokker