Business control

Levert uw financiële afdeling de gewenste managementinformatie? Wordt de beschikbare informatie voldoende gebruikt om de business performance te verbeteren? Twijfelt u over de huidige inrichting van uw business control afdeling of wilt u deze discipline opnieuw op de kaart zetten? Met een goed werkende business control functie vergroot u de voorspelbaarheid van de organisatie, functioneren processen optimaal en heeft u de juiste informatie voorhanden.

business control bluefield finance brochure

Brochure

Wilt u de organisatie naar een hoger niveau tillen? Bent u benieuwd naar de bedrijfsmogelijkheden, kansen en uitdagingen? Business control creëert transparantie, vergroot de voorspelbaarheid en interactie met de de business.


business control bluefield finance whitepaper

Whitepaper

Bluefield Finance is een verzameling van financiële professionals die allen actief zijn op het gebied van proces optimalisatie. Door kennis te delen, opleidingen, uitgebreide praktijkervaring werken wij aan een standaard van hoge kwaliteit. Deze kennis delen we dan ook graag. 


business control bluefield finance case study

Case-study

Om u een concreet beeld te geven van onze werkzaamheden hebben wij deze uitgewerkt in een aantal cases. Op deze manier heeft u precies voor ogen welke uitdagingen wij tegenkomen, de oplossingen die worden geboden, maar belangrijker wat het resultaat is. Bent u nieuwsgierig naar het exacte verhaal dan komen wij graag langs om dit geheel vrijblijvend toe te lichten.


Aan de slag

over ons bluefield finance
vraag het een consultant bluefield finance
het team bluefield finance


wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker bam genzyme zinkraamzorg brinks imtech slokker