Finance & Control

Accounting Manual

Hoe kan een organisatie ervoor zorgen dat alle processen optimaal functioneren, de juiste resources gericht ingezet worden, risico's gemitigeerd zijn, de bedrijfsdoelstellingen behaald kunnen worden en waarbij aan de corporate governance en wet- en regelgeving wordt voldaan? 

Bluefield Audit Support

Het jaareinde proces kan een stressvolle periode zijn voor uw financiële afdeling omdat ze zich naast het reguliere werk ook met de audit bezig moeten houden. Bluefield kan u ondersteunen bij een audit en daarnaast een duurzame oplossing bieden door het jaareinde proces te verbeteren. 

Business Control

Wilt u de organisatie naar een hoger niveau tillen? Bent u benieuwd naar de bedrijfsmogelijkheden, kansen en uitdagingen? Business control creëert transparantie, vergroot de voorspelbaarheid en interactie met de de business.

Control Framework

Voor het management is het cruciaal om in control te zijn, richting te kunnen bepalen en bij te sturen waar nodig. Het behalen van de geprognosticeerde verwachtingen bepaalt uiteindelijk of een onderneming groeit, floreert of zelfs overpresteert.

Working Capital Management

Onze ervaring leert dat Working Capital Management (WCM) een gebied is waar nog veel voordelen behaald kunnen worden. Door aanpassingen in contracten, procesinrichting en werkwijzen wordt de som van het werkkapitaal vaak aanzienlijk blijvend gereduceerd en verhoogt u de net-cash positie.

Quickscan

Een quickscan is vergelijkbaar met ieder ander project dat uit meerdere fases bestaat (inventarisatie, uitvoering en borging), waarin de quickscan gelijk staat aan het inventarisatie gedeelte op organisatie niveau. Bij een quickscan is het zoals bij elk omvangrijk project van belang dat de huidige situatie wordt geanalyseerd en gekwantificeerd. 


irdeto PrivacyPerfect Bwaste visionsconnected OlySlager CellSignaling AWL 2theloo olympia pqr sentia srk humares lastmason wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion CCI warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker genzyme zinkraamzorg