control framework

U wilt  er zeker van zijn dat stuurinformatie aan de basis staat van beslissingen? Voorwaarde voor betrouwbare stuurinformatie is de fundering waarop deze is gebaseerd. De betrouwbaarheid en consistentie van uw administratie processen en systemen bepaalt uiteindelijk de kwaliteit van de stuurinformatie. 

financial control framework bluefield finance fcf brochure

Brochure

Voor het management is het cruciaal om in control te zijn, richting te kunnen bepalen en bij te sturen waar nodig. Het behalen van de geprognosticeerde verwachtingen bepaalt uiteindelijk of een onderneming groeit, floreert of zelfs overpresteert.


financial control framework bluefield finance fcf whitepaper

Whitepaper

Altijd op het gewenste moment de juiste informatie beschikbaar hebben staat of valt bij de inrichting van de financieel administratieve processen en systemen. Lees meer over het krachtenveld, het iteratieve proces en doorloop het stappenplan.


financial control framework bluefield finance fcf case study

Case-study

Om invulling te kunnen geven aan het strategische plan dient de administratieve organisatie verder te professionaliseren waarbij toegevoegde waarde door stuurinformatie en “facts behind figures” analyse centraal staan.


Aan de slag

over ons bluefield finance
vraag het een consultant bluefield finance
het team bluefield finance


wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker bam genzyme zinkraamzorg brinks imtech slokker