Quickscan

Wilt u de status en kwaliteit van de belangrijkste financiële processen in kaart brengen? Staat u op het punt een strategische verandering door te voeren? Gaat uw organisatie verder professionaliseren, efficiency slagen maken of structurele kostenbesparingen realiseren? Met de quickscan brengt u objectief de huidige processen in kaart en meet uw deze met onze benchmark.

Order to Cash

Order to cash

Krijg inzicht in de processen en de interne controls met betrekking tot uw opbrengsten.

Procure To Pay

Procure to pay

Het proces vanaf het moment dat binnen uw organisatie een inkoopbehoefte ontstaat tot aan de afwikkeling en uitbetaling van de factuur.

Record to Report

Record to report

Het tot stand komen en vastlegging van de financiële data en hoe deze gebruikt wordt om de interne/externe rapportages te produceren.

Compensation & benefits

Compensation & Benefits

De kwaliteit en volledigheid met betrekking tot de verloning van het personeel.


Is uw finance & control een volwaardig business partner? Maak het self-assessment!

Om u te ondersteunen hebben wij een ‘Do it yourself Quickscan’ ontwikkeld. Met deze quickscan maakt u inzichtelijk of de basis op orde is van uw finance & control organisatie. Waar liggen de risico’s en waar liggen de kansen? In het onderzoek komen vier kernpijlers aan bod met daaronder vier vragen die u kunt beoordelen van één (onvoldoende) tot vijf (uitstekend). Na het insturen van de testresultaten ontvangt u een one-page rapportage met bijbehorende tips.

doe de quickscan

Wilt u met de organisatie uitblinken op het gebied van finance & control? Maak dan gerust een afspraak met één van onze consultants. We delen graag onze expertise onder genot van een bakje koffie.


Wat we doen

Met de procesdeskundige van Bluefield Finance maakt u de huidige situatie snel en gericht inzichtelijk. De uitkomst van het onderzoek levert een rapportage op met de stand van zaken afgezet tegen de concrete strategische plannen van de organisatie. Hierdoor ontstaat er een roadmap die gedetailleerd inzichtelijk maakt welke stappen er gezet moeten worden om het noodzakelijke en gewenste niveau te behalen.

download brochure
vraag het een consultant


irdeto PrivacyPerfect visionsconnected OlySlager CellSignaling AWL 2theloo olympia pqr sentia srk humares lastmason wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion CCI warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker genzyme zinkraamzorg