De kracht van informatie

Wilt u er zeker van zijn dat management- & stuurinformatie aan de basis staat van beslissingen? De kwaliteit verbeteren van uw stuurinformatie? Of de huidige managementinformatie valideren?

 

In toenemende mate wordt stuurinformatie gebruikt in het nemen van onze beslissingen. Met veel energie worden de mooiste systemen geïmplementeerd, om vervolgens informatie te tonen in uiteenlopende dashboards. Herkenbaar? De kracht van management- & stuurinformatie zit in de betrouwbaarheid, geldigheid en juistheid van de cijfers. Met andere woorden: de basis moet op orde zijn. 

 

Basis op orde - informatievoorziening

BASIS OP ORDE

Het tijdig en adequaat kunnen sturen wordt voornamelijk bepaald door de kwaliteit van het inzicht in uw organisatie. Met andere woorden: 'de basis moet op orde zijn'.

Krachtenveld - informatievoorziening

KRACHTENVELD

Optimaliseer uw informatievoorziening zodat zowel intern als extern een helder beeld ontstaat van hoe de onderneming er voorstaat. De betrouwbaarheid van de rapportering is van doorslaggevend belang voor het vertrouwen bij stakeholders.

juiste verdeling stuurinformatie

JUISTE VERDELING STUURINFORMATIE

Het verdichtingsniveau van de informatie neemt toe naarmate men meer aan de top van de organisatie acteert. Van high level sturing d.m.v. dashboards tot sturing op controls en detailrapportages op operationeel niveau.Wat we doen

De specialistische consultants van Bluefield hebben alles in huis om uw organisatie te ondersteunen in het gehele proces: 'van data naar rapportage'. Om dit te realiseren hebben wij een Financial Control Framework ontwikkeld, hierin worden een aantal stappen doorlopen om te komen tot betrouwbare en consistente managementinformatie, toegespitst op alle gewenste niveaus van de organisatie.

downloads bluefield finance
vraag het een consultant bluefield finance
het team bluefield finance


irdeto PrivacyPerfect visionsconnected OlySlager CellSignaling AWL 2theloo olympia pqr sentia srk humares lastmason wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion CCI warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker genzyme zinkraamzorg