Bekijk hier onze nieuwe website:

www.bluefield.nu

Over Ons

Welkom bij Bluefield, de consultancy organisatie voor het optimaal inrichten van de financiële processen om te komen tot betrouwbare en consistente stuurinformatie. Met onze bevlogen professionals heeft u alle competenties in huis om samen met uw team de doelstellingen te realiseren.   

Geschiedenis

Onze organisatie is ontstaan in 2009 vanuit de visie dat een goede inrichting van de financiële administratieve processen en systemen aan de basis staat van adequate stuurinformatie op alle gewenste niveaus. De oprichters Marco en Remco hebben deze visie uitgewerkt tot de organisatie Bluefield en inmiddels staat deze filosofie aan de basis van vele samenwerkingsverbanden met tientallen tevreden klanten.

 

De huidige organisatie bestaat uit financiële professionals die deze denkwijze eigen hebben gemaakt en verwerkelijken bij onze opdrachtgevers.

geschiedenis bluefield finance


Onze kracht

Denkkracht

De kracht van Bluefield is de combinatie tussen pragmatisch en adequaat maatwerk. Het is ons doel om de financiële organisatie en inrichting optimaal te laten functioneren. Om dit te bereiken zijn onze consultants actief op de volgende vijf kennisgebieden: Controlling & Reporting, Accounting & Consolidation, Treasury & Working Capital Management, Risk- & Processmanagent en Project- & Changemanagement. Wij helpen uw organisatie met veel passie en deskundigheid om het beste resultaat te bereiken.

Denkkracht bluefield finance

Daadkracht

Wij verstaan ons vak en begrijpen wat onze opdrachtgevers wensen. Al onze projecten hebben een duidelijk vertrek- en eindpunt. Op deze manier heeft u precies voor ogen wat het resultaat is en zijn de kosten helder en beheersbaar. Onze producten zijn onder te verdelen in: de Quickscan, Financial Control Framework, Business Control, Accounting Manual en Werkkapitaal. Deze producten zijn op te knippen in modules om op maat verbeteringen binnen de financiële disicipline te realiseren. Vanuit onze ervaring en inhoudelijke vakkennis, weten wij precies hoe onze relaties het beste ondersteund kunnen worden.

Daadkracht bluefield finance


Aan de slag

downloads bluefield finance
vraag het een consultant
vacatures bluefield finance


irdeto PrivacyPerfect visionsconnected OlySlager CellSignaling AWL 2theloo olympia pqr sentia srk humares lastmason wijnvoordeel pooling partners bernhoven walraven insided BVA Makro Concorde wp carey backbase ms amlin snappcar quanza noordwest ziekenhuisgroep alkmaar nbd biblion CCI warner music benelux wellinq skytree plot projects pimm solutions vimpelcom vds liberty global partou TravelBird estro ziggo stryker genzyme zinkraamzorg